Maraboun mysli

  • 14 Sep, 2021

Suklaata kroissantin välissä

Marabou on monen suomalaisen lempisuklaa, ja erilaiset makusuklaat ovat ilmestyneet kauppoihin aina sesonkiaikoihin. Yksi herkullinen kausisuklaalevy on Maraboun mysli, joka on saanut inspiraationsa suoraan aamupalapöydästä. Monet nauttivat aamiaiseksi mysliä, tuoreita marjoja ja jukurttia, ja se on juuri sitä, mitä tässä suklaalevyssä tarjoillaan. Tätä suklaata ei tietenkään ole pakko syödä vain aamiaisella, vaan siitä saa nauttia mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Maraboun mysli käytössä

Maraboun myslinmakuista suklaata syö helposti ihan sellaisenaan useammankin palan, mutta mihin muuhun tätä herkullista suklaata voisi käyttää? Koska suklaassa maistuvat jo marjat ja jukurtti, miksi et ripottelisi sitä aamiaismyslisi päälle? Näin saat herkullisen suklaanmaun tinkimättä kuitenkaan perinteisen myslin syömisestä. Suklaata voi sitten ripotella oman maun mukaan joko reilulla kädellä tai hillitymmin.

Jos aamiaisella syötävä mysli maistuu sinulle paremmin sellaisenaan, miksi et liittäisi kylkeen herkullista kroissanttia? Mutta mitä onkaan kroissantti ilman suklaata? Kroissantin voi halkaista keskeltä, jolloin voit heittää väliin rivin Maraboun suklaasta. Jos kokonainen rivi tuntuu liioittelulta, riittää yksi tai kaksi palaa aivan yhtä hyvin. Hedelmäinen maku tuo kroissantille uudenlaisen vivahteen, ja herkullinen aamupala on taattu.

Maraboun suklaata evääksi

Monen tekee mieli syödä jotakin makeaa kiireisen työpäivän keskellä. Tällöin Maraboun herkullinen myslisuklaa tuo helpotuksen makeanhimoon. Suklaa kulkee kätevästi mukana paikasta toiseen niin käsilaukussa, työlaukussa kuin repussakin. Tuntuuko sinusta, että suklaan syöminen päivittäin on huono asia? Voit lohduttautua sillä, että suklaa sisältää myös terveellistä mysliä ja hedelmiä.