Leivonta

Leivontatuotteet arkeen ja juhlaan netistä

Kaikenlaiset leivonnaiset ovat ihana tapa herkutella niin arjessa kuin juhlapäivinä. Leivonta on monille ihanan rauhoittava harrastus, jonka kruunaavat maittavat tuotokset sekä ihana vasta paistettujen leivonnaisten tuoksu. Mikäli et ole varsinainen jauhopeukalo, on olemassa paljon erilaisia helppoja leivonnaisia, jotka syntyvät käden käänteessä makeanhimon tai yllättävien vieraiden saapuessa kahvipöytään. Leivonnaisilla tarkoitetaan kaikkia jauhopohjaisia leipomalla tehtyjä tuotteita, jotka voivat olla niin makeita kuin suolaisia, vaikka nimitystä käytetäänkin usein vain makeista leivonnaisista. Helpot leivonnaiset pystyt loihtimaan jo vain muutaman raaka-aineen voimin ja nopeimmat herkut valmistat pikaisesti mikrossa.

Nopeiden herkkujen loihtiminen ei vaadi paljoa aikaa, eikä myöskään kovinkaan kummoisia leipomistaitoja. Leivontatarvikkeet saavat myös olla melko vaatimattomat - helppoihin leivonnaisiin tarvitset vain astian sekä mittalusikan.

Mitä sinä leipoisit tänään?

Helppoja reseptejä leivontaan löytyy runsaasti. Makeannälkään valmistuvat nopeasti erilaiset keksit, kahvikakut sekä muffinsit. Viiden minuutin mikrokakku on puolestaan leivontaa nopeimmillaan. Suolaiseen nälkään erilaisten suolaisten piirakoiden, sämpylöiden sekä pannukakun leivonta käy melko näppärästi.

Reseptejä on myös nopea muokata sesonkien ja saatavilla olevien raaka-aineiden avulla. Vaihtele esimerkiksi piirakan täytteitä tai lisää leivonnaisiin erilaisia marjoja ja hedelmiä. Kaipaatko tänään esimerkiksi muffineihin kaakaota, suklaata, ripauksen sitruunaa, makeita marjoja tai vaikkapa banaania? Opettele yksi helppo resepti ja luo siitä omannäköisiä variaatioita helpoilla muutoksilla.

Leivonta on mukavampaa oikeilla tuotteilla

Helppoja leivonnaisia loihdit myös yhdistämällä valikoimamme eri tuotekategorioiden tuotteita. Osta leivonnaisiin lisäksi myös vaikkapa maukkaat pähkinät. Tarjoamme monipuolisesti halpaa ruokaa netistä halutessasi kotiin asti tuotuna. Valikoimamme koostuu herkullisista ja monipuolisista ruuista ja raaka-aineista niin arkeen kuin juhlaan. Meiltä löydät muun muassa juomat, kastikkeet, pastat, leivät ja riisit sekä tuotteita lapsille. Löydä tuotteidemme avulla myös uusia makuelämyksiä ihaniin leivonnaisiin ja kokeile rohkeasti uutta.

Leivonta voi olla ihanan rentouttava puuha yksin, mutta helpot leivonnaiset syntyvät yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa koko perheen voimin. Miettikää yhdessä ja anna lasten käyttää mielikuvitusta ja varioida erilaisia leivonnaisia. Helpot leivonnaiset eivät vaadi kovin kummoisia leipurin taitoja ja nopeat leivonnaiset syntyvät myös kärsimättömien leipureiden käsissä. Tutustukaa yhdessä tuotteisiimme ja loihtikaa herkkuja vaikka joka ilta!